Ga naar de inhoud
Home » Nieuws » Oranjewandeling

Oranjewandeling

Oranjewandeling, de nieuwste activiteit van het Oranje Comité Vierakker-Wichmond

Op 28 januari aanstaande organiseert het Oranje Comité Vierakker-Wichmond een oranjewandeltocht. Deze eerste editie kent vier verschillende wandeltochten met ieder een andere afstand en daarmee voor elke wandelaar een passende uitdaging.

Wandelaars kunnen al wandelend over klompenpaden, landwegen en bospaden goed kennismaken met het mooie coulisselandschap rond Vierakker en Wichmond. De weersomstandigheden van de afgelopen tijd maken de routes mogelijk relatief zwaar.

Voor gezinnen met kinderen is er een ludieke wandeltocht rond Camping ’t Boshuis van ongeveer 5 km. Zij kunnen puzzelend en speurend hun route vinden.

De start voor alle wandelingen is Camping ’t Boshuis aan Boshuisweg 8a te Vierakker. De starttijd voor de wandeling van 24km is tussen 9:00u en 10:00u. Alle andere wandelingen van 14km en 8,5km en de kinderroute kunnen gestart worden tussen 10:00u en 12:00u. Onderweg zijn verschillende horeca gelegenheden. Verder is er bij de start en finish een natje en droogje verkrijgbaar.

Deelnemers betalen 5 euro per wandelaar en helaas zijn honden niet welkom op wandelpaden die we gebruiken. De routes zijn bij de start digitaal te downloaden via een QR-code en ook op papier verkrijgbaar. Voor laatste updates verwijzen wij u naar de facebookpagina van Oranje Comite Vierakker-Wichmond.