Ga naar de inhoud

Vierakker
Wichmond
22 augustus 2023

Mooiste plaats van Gelderland!

Zomer in Gelderland trekt er weer op uit in augustus! Ook doen zij dit jaar Wichmond en Vierakker aan. De grote vraag: wat is de ‘Mooiste plaats van Gelderland’? Wij weten uiteraard het antwoord al lang! 
 
Publiek minimaal 300 personen
Het wordt een groot feest! Kom ons team aanmoedigen? Een van de opdrachten is dat we minimaal 300 personen in het publiek moeten hebben. Vanaf 17.30 uur loop je binnen voor de Tv-uitzending. Zorg dat je er uiterlijk om 18.00u bent want dan wordt het publiek geteld. Om 18.15u start de live-uitzending op TV Gelderland.
 
Alle hulp is welkom overdag
In de ochtend ontvangen we een verrassende decoropdracht. We hebben nu dus nog geen idee wat we moeten maken en kunnen ons niet voorbereiden. Het decor moet dus in 1 dag bedacht en gemaakt worden. Daarvoor hebben we heel veel hulp nodig en komt het aan op de kracht van Wichmond en Vierakker. Vanaf 11.30u ben je welkom op het feestterrein, dus ben je een handige harrie, teamplayer, alleskunner of een creatief persoon dan zoeken we jou! 
Samen maken we de parade, het decor en voltooien we de verrassingsopdracht.  
Programma

07:10 uur Stem de Radio af op omroep Gelderland, vanaf dit moment zijn we regelmatig te horen op de radio.

11.30 uur Zoekopdracht Lisanne

11:30 uur Start opdrachten, kom ook helpen op het feestterrein.

16:45 uur Oefenen decor

17:00 uur Deelnemers parade oefenen

17:30 uur Aanvang live uitzending

18:15 uur Live uitzending

18:55 uur Einde uitzending

Na de uitzending lekker genieten van een hapje en drankje met muziek! Kermex, Deckert en Vierakkersboerenijs staan voor u klaar. 

Het Team:

Sjoerd Eggink, Heidi Wolbrink, Marieke Tuinman, Wim Rietman, Jan Borgman, Herbert Keppels, Janita Haverkamp, Gert-Jan Loman, Josine BReukink en Yrza van Zuilekom

 

 WiVI-app Alert

Iedereen is nodig en belangrijk, samen zijn wij Vierakker Wichmond. Samen met jou willen wij de felbegeerde award mooiste prijs winnen als ‘Mooiste plaats van Gelderland’. 
De WiVi app zal deze dag intensief gebruikt zodat we een beroep kunnen doen op al het talent dat onze gemeenschap rijk is. Hou jouw buurtapp in de gaten en doe mee!

Zoekopdracht

Om 11.30 verstopt presentatrice Lisanne Halleriet zich ergens in Vierakker Wichmond. Twee teamleden moeten zich aan elkaar boeien en haar samen zoeken. Helpt u ons, ook hier kunnen we punten mee verdienen.

Laat het weten als je haar hebt gezien!