Meteen naar de inhoud
Home » Versierde straten & buurtenroute

Versierde straten & buurtenroute

Verkiezing mooiste straat, buurt of groep tijdens de Feestweek 2021

Dat er geen feestweek zoals vanouds is, betekent niet dat ons dorp en omgeving er niet feestelijk uit kan zien tijdens ‘het feestweekend’ dit jaar. Ieder jaar worden er al veel straten versierd tijdens de feestweek, dit wordt altijd enorm gewaardeerd door dorpsbewoners, passanten, etc en geeft de Feestweek een extra feestelijke tint. Ook het uitdenken en maken met je buurt/straat/groep onder het genot van een borrel, kan gewoon prima in deze tijd.

We willen jullie vragen of jullie dit jaar hier een schepje bovenop willen doen. Dit jaar willen namelijk  een prijs uitreiken voor de mooist versierde straat, buurt of groep doormiddel van een verkiezing. Wees creatief hierin! Je kan bijvoorbeeld een plek versieren, iets uitbeelden of een kort optreden verzorgen. Vorig jaar hebben wij gezien dat er enorm veel creativiteit in de groepen aanwezig was, we gaan er dan ook vanuit dat dat dit jaar ook geen probleem zal zijn.

Hoe mee te doen?

  • Meld je straat/buurt/groep aan via janitakip@hotmail.com Wij zullen dan een mooie route maken voor een ieder die dat leuk vind.
  • Op vrijdagavond (27 augustus) en zaterdagavond (28 augustus) van 21:00 tot 23:00 kan iedereen de route lopen/fietsen/rijden, zorg er dus voor dat je versiering/uitbeelding dan klaar is. Ook zal op deze avonden de geheel onpartijdige jury langskomen voor een beoordeling.
  • Tijdens de Grote Prijsuitreiking op Wielen op zondag 29 augustus zal een prachtige prijs voor de leukste/ludiekste/gekste/mooiste straat/buurt of vriendengroep uitgereikt worden, hier zullen we flink wat ruchtbaarheid aan geven!

Ter inspiratie hebben wij een ideeënbord bijgevoegd, zodat de creativiteit voldoende geprikkeld wordt om toch een gezellig feestweekend dit jaar te creëren.

Enthousiast geworden? Meld je aan via de mail naar janitakip@hotmail.com