Home » Kinder & Volksspelen

Kinder & Volksspelen

Vrijdag 

Start kinderspelen om 14.00, Volksspelen vanaf 15.30

Locatie: Feesttent, Lindeselaak Wichmond

Opgave via mail: oranjefeestvierakkerwichmond@hotmail.com 

Kinderspelletjes

Gezellige middag met kinderspelen en volksspelen. Neem je mooiste en grootste zonnebloem mee en misschien win je wel een prijs!

Na het spelen/zingen van het Wilhelmus knallen we de kinderspelen in! Ook kun je hier je zonnebloem laten zien, hoe hoog is deze geworden? De hoogste of mooiste zonnebloem krijgt een leuke prijs! Aan de kinderen worden stempelkaarten uitgedeeld die ze nodig hebben voor deelname aan de spelletjes.

Er staan allerlei spelletjes klaar die je naar eigen keuze mag spelen tegen papa/mama, broer/zus, opa/oma of wie je maar wilt.

Met minimaal 4 stempels op je strippenkaart mag je bij het podium een prijsje op komen halen. Je krijgt dan ook een ijsbonnetje, drinkmuntje en vrij entree in 1 kermisattractie.

Je mag natuurlijk ook je hele strippenkaart eerst vol maken en voor de fanatiekelingen is er zelfs de mogelijkheid nog een kaart te halen (dan wel zonder prijsje en bonnetjes/muntje na afloop).

Voor de kinderen onder 4 jaar zal er een bekende kindervriend rondlopen met voor elke baby, dreumes of peuter een klein cadeautje.

Kinderen uit Vierakker/Wichmond die hier niet op school zitten mogen natuurlijk ook meedoen.

Schoolverlaters mogen ook nog gewoon meedoen vanaf 14:00 uur.

Het Oranje Comité en de vrijwilligers zullen de spelletjes begeleiden, ouders/verzorgers moeten zelf zorg dragen voor de begeleiding van hun kind(eren).

Het Oranje Comité is ieder jaar erg dankbaar voor de vrijwillige bijdragen ter financiering van de spelletjes/prijzen.

In de tent staat een melkbus bij de bar waar u een donatie in kan deponeren, alle beetjes helpen.

Volksspelen

De volksspelen starten om 15:30 uur met 

Dogkar rijden

Bierpulschuiven

Schieten vrijebaan 

Hoeksjoelen.