Oranjefeest Vierakker - Wichmond

 

17 Augustus - 25 Augustus 2019 100 jaar

Kinderspelen vrijdag 23 augustus 2019.

Zin in een gezellige spelletjesmiddag? Op vrijdagmiddag 23 augustus worden alle kinderen tot 12 jaar uit Vierakker/Wichmond, om 14:00 uur in de feesttent verwacht.

Kinderen van basisschool de Garve, worden om 14:00 uur  bij de feesttent verwacht.

Elk kind krijgt  en een strippenkaart voor de spelletjes.

Na het spelen/zingen van het Wilhelmus knallen we de kinderspelen in! Ook  kun je hier je zonnebloem laten zien, hoe hoog is deze geworden? De hoogste of mooiste zonnebloem krijgt een leuke prijs!

Hierna staan er weer allerlei spelletjes klaar die je naar eigen keuze mag spelen tegen papa/mama, broer/zus, opa/oma of wie je maar wilt.

Met minimaal 4 stempels op je strippenkaart mag je bij het podium een prijsje op komen halen. Je krijgt dan ook een ijsbonnetje, drinkmuntje en vrij entree in 1 kermisattractie.

Je mag natuurlijk ook je hele strippenkaart eerst vol maken en voor de fanatiekelingen is er zelfs de mogelijkheid nog een kaart te halen( dan wel zonder prijsje en bonnetjes/muntje na afloop).

Een greep uit de spelletjes: Haaks sjoelen, Skippyballen race, Ezeltje prik, Balansplank, Visjes hengelen, Hoedje wip, Balletjes schieten en nog veel meer.

Voor de kinderen onder 4 jaar zal er een bekende kindervriend rondlopen met voor elke baby, dreumes of peuter een klein cadeautje.

Kinderen uit Vierakker/Wichmond die hier niet op school zitten mogen natuurlijk ook meedoen.

Schoolverlaters mogen ook nog gewoon meedoen vanaf 14:00 uur

Het oranjecomité en de vrijwilligers zullen de spelletjes begeleiden, ouders/verzorgers moeten zelf zorg dragen voor de begeleiding van hun kind(eren).

Het Oranje Comité is ieder jaar erg dankbaar voor de vrijwillige bijdragen ter financiering van de spelletjes/prijzen.

In de tent staat een melkbus bij de bar waar u een donatie in kan deponeren, alle beetjes helpen.

Wij hebben er zin in en hopen op een sportieve en vooral gezellige middag.

TOT DE 23STE, De spelletjes commissie.